Cocos – Sobolan:

legatura lor nu e foarte puternica; au neintelegeri frecvente, ce nu sunt de natura s-o consolideze.

Cocos – Bivol:

combinatie superba, in cadrul careia domneste intelegerea, iubirea, armonia si perspectiva unor mari succese.

Cocos – Tigru:

amandoi sunt spirite combative si se vor hartui reciproc. Luptele acestea de gherila vor impinge relatia lor spre dezintegrare sau indiferenta.

Cocos – Iepure:

nu sunt compatibili sub niciun aspect, decat poate in cel profesional. Nu vor face casa buna impreuna.

Cocos – Dragon:

comunica foarte bine si ajung sa fie foarte buni prieteni. Pot avea mari realizari in casnicie si nu vor fi obstacole de depasit pe parcursul ei.

Cocos – Sarpe:

relatia este deosebit de buna si deci se pot uni intr-o casnicie stralucita si de durata. Vor exista totusi unele dificultati in comunicare.

Cocos – Cal:

pot avea o mare dragoste la inceput, care se va stinge insa repede si nu va lasa in urma decat regrete si o legatura iremediabil avariata.

Cocos – Capra:

greu vor ajunge la interese si puncte de vedere comune, caci se irita reciproc prin felul lor de a fi. Este putin probabil sa ramana impreuna.

Cocos – Maimuta:

raporturi posibil bune profesional – in rest nu. Nici unul dintre ei nu vrea sa se subordoneze celuilalt si asta ii va tine la distanta.

Cocos – Cocos:

se vor lupta pentru suprematie si nu se vor raporta fiecare si la dorintele celuilalt. Atmosfera relatiei e foarte tensionata.

Cocos – Caine:

pot fi prieteni o vreme, dar nu reusesc sa se descopere sufleteste mai bine unul pe celalalt si de aceea relatia va deveni tot mai glaciala.

Cocos – Mistret:

doar in imprejurari mai deosebite vor conlucra, in rest sunt pe coordonate diferite si nu vor comunica bine.

Lasă un răspuns